Lifestyle

Sporten in Huizen?

In een prettige en persoonlijke omgeving kun je bij ons trainen. Wij zijn de kleinste sportschool in Huizen met een Personal training aanbod. 

Ook kunnen wij je helpen met veranderingen zoals bv, gewichtsvermindering en lifestyle aanpassingen.

Doordat de programma’s persoonlijk zijn en de toestellen jouw herkennen doe je gemiddeld maar 45 minuten over een training.

Je traint bij ons op de nieuwste Matrix cardio toestellen, een e-Gym cirkel en Fle-xx toestellen.

Meer weten? de eerste training is gratis, wij doen niet aan inschrijfgeld, kom langs of bel/mail ons. 

De Professionals

Maak kennis met het team!

Wat anderen vinden van dé sportschool in huizen

Sportboutique Heleen

Deze sportschool in Huizen Maakt ook gebruik van e-gymapparatuur

Mieke Janse
Nadat ik was uitgekeken in mijn vorige sportschool ben ik op zoek gegaan naar iets anders. En dat heb ik gevonden bij Heleen. 


Het is er gemoedelijk, kleinschalig en uiterst vriendelijk, doch zeer serieus met de trainingen die je daar doet. Voortdurend wordt gekeken of je op de juiste manier traint. 

Regelmatig is er een update van jouw persoonlijke prestaties en vorderingen. En het is er heel schoon, zeker in deze tijd coronaproof. Gedurende de dag wordt er geregeld alles schoongemaakt. 

Bij binnenkomst is handen wassen verplicht. Verder is er een uitmuntend luchtverversingssysteem en er wordt maar een beperkt aantal mensen, per les, toegelaten. Kortom een aanrader voor wie ontspannen, maar toch serieus wil sporten.
Cees
Met mijn zoektocht naar een sportschool met e-Gym wees Marian die daar sporten op de sportschool van Heleen in Huizen.

Wat een geweldige ervaring met deze kleinschalige sportschool met een coach die je scherp houdt en er is een gezellige ontspannen sfeer. Binnen een uur ga je weer voldaan naar huis en dat zocht ik. Ik wens jullie team veel succes.

Een absolute aanrader en geweldig plezierig team!

Roswitha Lubbers
De afgelopen drie weken verbleef ik in Bussum en kon dus niet sporten bij mijn eigen sportschool. Omdat Sportboutique Heleen in Huizen ook gebruik maakt van e-gymapparatuur, heb ik mij daar aangemeld. 

Niets dan lof: een geweldig plezierig team dat alle aanwezigen nauwgezet in de gaten houdt en prima begeleidt en adviseert. Desgewenst komen ze met instructies op maat en doen ze de oefeningen voor. 

Bovendien is de sfeer open en ronduit gezellig. Na afloop zitten de meeste bezoekers nog even uit te puffen bij een (gratis) heerlijk kopje koffie of thee en worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld, Kortom: een absolute aanrader!

Vooruitgang boeken en gemotiveerd blijven in Huizen

Desiree Tolsma
Laagdrempelige sportschool in huizen met zeer geavanceerde apparaten. Een persoonlijk trainingsschema maakt dat je steeds vooruitgang blijft boeken en gemotiveerd blijft. Daarnaast is er altijd een trainer in de buurt die meedenkt. Ik voel me na een paar weken al stukken beter en kan het iedereen aanraden!

Fijne laagdrempelige sportschool in Huizen

Wilma Jansen
Fijne laagdrempelige sportschool, Persoonlijke aandacht en uitstekende Trainingsschema. Elke 6 sportdagen nieuwe krachtmeting. Een echte aanrader als je in shape wil blijven.

Sporten op maat en persoonlijke aandacht

Gerie
Persoonlijke aandacht , sporten op maat, deskundig advies en begeleiding. In een prachtige nieuwe sportruimte.

Deze sportschool in Huizen werkt met een handige app

Ronald Bosma
Super gaaf concept, (meten is weten), efficiënt trainen, goede, zeer persoonlijke begeleiding, prachtige lokatie, komen wanneer je wil. En tenminste geen mensen die een toestel onnodig bezet houden omdat ze daarop zitten te app-en. Werkelijk een verademing. De apparatuur is hypermodern, degelijk en computer gestuurd. Je verdoet je tijd niet met het instellen van een apparaat. Apparaat herkent je en stelt automatische alles in, waardoor kans op blessures ook nog eens afneemt. Geeft zelf het tempo aan. Thuis kan je rustig op de app nakijken wat je vorderingen zijn. Negatief punt..... dit werkt verslavend ;)

Een erg leuke sportschool, in Huizen

Gerie
Een erg leuke sportboutique van Heleen Rebel. Kleinschalig, laagdrempelig, gezellig en last but not least: serieus aan de slag, om de 6 sportdagen naar ‘the next level’ en snel resultaat. Aanrader.

Fijne kleinschalige sportschool in mijn buurt

Paula Siegers
Fijne kleinschalige sportschool in mijn buurt. Laagdrempelig met professionele begeleiding. Er wordt goed naar je gekeken en op je gelet. Ik had nooit gedacht dat ik naar de sportschool gaan in Huizen zó leuk zou vinden
map-markerphone-squareenvelopeappleandroid linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram